Dip Krabowy I
Dip krabowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka soku z cytryny, mięso krabowe, kremowy sos sałatkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Dip Krabowy Z Karczochami, Dip Do Pizzy, oraz Solony Dip Karmelowy.
Instrukcje
Ekstrakt i rezerwy 1/2 łyżeczki soku z cebuli.
W misce, połączyć sok z cebuli, kremowy sos sałatkowy, ser śmietankowy,mięso krabowe, sok z cytryny, sos Worcestershire i seler. Dokładnie zmiksuj wszystkie składniki, aż będą gładkie i kremowe. Pozostaw dip do schłodzenia w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.