Dip koperkowo-serowy
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Koperek i Dip ser może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz twaróg, Koper, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 41 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Dip Z Serem Pimento, Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta, oraz 5-Składnik Powolne Kuchenka Chili Ser Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj twaróg, zwykły jogurt, sok z cytryny i czosnek w proszku. Przykryć i umieścić w lodówce około 1 godziny, aż ostygnie.
Ser cheddar wymieszać z serem twarogowym.
Posypać warstwą suszonego kopru. Schłodzić w lodówce do podania.