Dip fasolowy z kozim serem i czosnkiem

Dip fasolowy z kozim serem i czosnkiem
Dip fasolowy z kozim serem i czosnkiem może być tylko bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 256 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis z prostych przepisów wymaga fasoli fava, soku z cytryny, czosnku i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Dip z fasoli i koziego sera z rzodkiewką, Dip Z Fasoli Fava Z Pieczonym Czosnkiem I Jogurtem, oraz Sałatka Z Fasoli Fava Z Marynowanymi Rampami I Kozim Serem.

Instrukcje

1
Usuń zewnętrzną skorupę z fasoli fava. Najprostszym sposobem na to jest praca nad dużą miską, zginanie fasoli fava w pobliżu jednej z fasoli, wycisnąć fasolę palcami, aby wystrzelić do miski, gdy fasola zatrzaskuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ściskaj, szczypaj i pstrykaj, dopóki nie usuniesz wszystkich strąków.
3
Ugotuj fasolę w osolonej wodzie: zagotuj 2 ćwiartki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Dodać 1 łyżkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Dodać łuskaną fasolę, gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
6
Użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć fasolę z gorącej wody i umieścić w misce z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie i wstrząsnąć fasolą, aby utrzymać ich jasny zielony kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Usunąć zewnętrzne Skórki fasoli: gdy fasola opadnie na dno miski z lodowatą wodą, wyłowić je, a następnie usunąć i wyrzucić zewnętrzną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Podsmaż czosnek: na małej patelni, rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodać posiekany zielony czosnek (lub posiekane ząbki czosnku regularne) i gotować, aż zmięknie, ale nie rumiane, o 3 lub 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
10
Purée fasola łuskana z czosnkiem, skórką, sokiem z cytryny, wodą, oliwą z oliwek: 
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
11
W maszynce umieścić łuskaną i obraną fasolę z zmiękczonym zielonym czosnkiem, skórką z cytryny, sokiem z cytryny i wodą. Puls do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
12
Strumień w łyżce stołowej lub dwóch więcej oliwy z oliwek podczas puréeing.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
13
Wymieszać z kozim serem: zeskrobać mieszaninę z robota kuchennego do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
14
Wymieszać z kozim serem, aż dobrze połączone. Doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Ser KoziSer Kozi
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
15
Podawać z pokrojonymi ogórkami lub jicamą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
JicamaJicama
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn