Dip Fasolowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Bean Dip spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 63 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz fasolę cannellini, szałwię, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Dip Do Pizzy, Dip SMOBY Bakłażan, oraz Dip jogurtowo-Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę moczyć w osolonej wodzie przez noc.
Spłucz i dodaj nową wodę do pokrycia. W garnku 2-quart, gotować fasolę na dużym ogniu do miękkości, lub 20 do 25 protokół.
Odcedzić fasolę i rozgnieść je z oliwą z oliwek, aż osiągniesz kremową konsystencję.
Wymieszać w czosnku i szałwii. Doprawić solą do smaku.