Dip fasolowo-Boczkowy Fiesta
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Fasola i bekon Fiesta Dip może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 22 porcje z 268 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka boczku, meksykańska mieszanka serów, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Dip fasolowo-Boczkowy Fiesta, Bacon Ranch CORN Dip, oraz Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip.
Instrukcje
Boczek gotować aż będzie chrupiący; osuszyć na papierowych ręcznikach. Odstawić 2 plastry boczku; pozostałe 6 plastrów pokruszyć.
Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) naczynie do mikrofalówki z sprayem do gotowania. W średniej misce, wymieszać refried fasoli, zielone chiles i pokruszony boczek.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie w naczyniu.
Posypać mrożoną kukurydzę i czarną fasolę równomiernie na refried mieszanki fasoli.
Posyp serem salsę. Pokruszyć pozostałe 2 plastry boczku; posypać serem.
Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokiej 10 do 15 minut lub do sera jest bąbelki i mieszaninę dokładnie ogrzewa.
Dekoruj łyżkami kwaśnej śmietany.
Podawać ciepły dip z chipsami tortilla.