Dip fasolowo-Boczkowy Fiesta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać fasoli i bekonu Fiesta Dip spróbować. Ten przepis służy 22 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz chipsy tortilla, meksykańską mieszankę sera, refried fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bacon Ranch CORN Dip, Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip, oraz Zapiekanka Fasolowa Fiesta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować aż będzie chrupiący; osuszyć na papierowych ręcznikach. Odstawić 2 plastry boczku; pozostałe 6 plastrów pokruszyć.
Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) naczynie do mikrofalówki z sprayem do gotowania. W średniej misce, wymieszać refried fasoli, zielone chiles i pokruszony boczek.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie w naczyniu.
Posypać mrożoną kukurydzę i czarną fasolę równomiernie na refried mieszanki fasoli.
Posyp serem salsę. Pokruszyć pozostałe 2 plastry boczku; posypać serem.
Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokiej 10 do 15 minut lub do sera jest bąbelki i mieszaninę dokładnie ogrzewa.
Dekoruj łyżkami kwaśnej śmietany.
Podawać ciepły dip z chipsami tortilla.