Czosnek Krab Karczoch Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 247 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka karczocha serca, mięso kraba, majonez, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Spróbuj Dip Krabowy Z Karczochami, Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, oraz Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W 1-1/2 ćwiartce naczynia żaroodpornego, połączyć majonez, śmietanę, mieszankę zupy, karczochy serca, ser i mięso kraba.
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Stonestreet Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 36 dolarów za butelkę.