Dip Cold Crawfish
Zimny Dip Crawfish wymaga ok. 8 godzin i 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 20 i kosztuje 63 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka masła, ogony raków, sos pieprzowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Chleb kukurydziany z serem Jalapeno z rakiem etouffee, Jak walczyć z przeziębieniem-Cold Buster Green Smoothie, oraz Dip Do Pizzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać połowę zielonej cebuli i gotować, aż zwiędną.
Dodaj ogony raków, zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogonie przez około 10 minut. Odstawić do ostygnięcia.
W dużej misce, wymieszać razem Serek i majonez, aż dobrze wymieszane. Lubię używać miksera elektrycznego. Przyprawić sosem z ostrej papryki i sosem Worcestershire, aż mieszanina będzie różowa. Gdy raki ostygną lekko, wymieszać je i masło do kąpieli wraz z resztą zielonej cebuli.
Dobrze wymieszać, przykryć i przechowywać w lodówce na noc, aby prawidłowo wymieszać smaki.
Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Wino Musujące
Chardonnay, Gruener Veltliner i Muscadet są doskonałym wyborem dla Raków. Chociaż różne owoce morza mogą z pewnością wymagać różnych win, generalnie ostre, lekkie białe wino lub białe wino musujące zrobią wszystko i nie zagłuszą subtelnych smaków. Jednym z win, które można spróbować jest Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.