Dip Cold Crawfish
Zimny Dip z raków może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 277 kalorii, 4G białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 88 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś sos pieprzowy, ogony rakowe, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb kukurydziany z serem Jalapeno z rakiem etouffee, Jak walczyć z przeziębieniem-Cold Buster Green Smoothie, oraz Dip Do Pizzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać połowę zielonej cebuli i gotować, aż zwiędną.
Dodaj ogony raków, zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogonie przez około 10 minut. Odstawić do ostygnięcia.
W dużej misce, wymieszać razem Serek i majonez, aż dobrze wymieszane. Lubię używać miksera elektrycznego. Przyprawić sosem z ostrej papryki i sosem Worcestershire, aż mieszanina będzie różowa. Gdy raki ostygną lekko, wymieszać je i masło do kąpieli wraz z resztą zielonej cebuli.
Dobrze wymieszać, przykryć i przechowywać w lodówce na noc, aby prawidłowo wymieszać smaki.
Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Wino Musujące
Crawfish działa bardzo dobrze z Chardonnay, Gruener Veltliner i Muscadet. Chociaż różne owoce morza mogą z pewnością wymagać różnych win, generalnie ostre, lekkie białe wino lub białe wino musujące zrobią wszystko i nie zagłuszą subtelnych smaków. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 139 dolarów za butelkę.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay z 2011 roku zawsze przypomina hipotetyczną mieszankę vintage Sonoma Coast z białym burgundem. Ten 2011 Lauren jest naturalnie czysty z zielonymi odcieniami chlorofilu na krawędzi. Aromaty są klasyczne z niuansami cytrynowo-mineralnymi, suszoną gruszką, a nawet nutami przypominającymi zieloną herbatę. Wyraźne aromaty owoców i minerałów dają organiczne poczucie miejsca. Bukiet jest wielopłaszczyznowy z nutami jabłkowych wypieków i mokrych kamieni. W ustach wyczuwalna jest gliceryna, po której następuje struktura kwasowa występująca tylko u Lauren.Wino ma lekką mglistą klarowność, co pokazuje zaangażowanie Auberta w minimalizację interwencyjnej produkcji wina.