Dip Boczkowo-Jagodowy Biały Cheddar
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać boczek-Borówka Biały Cheddar dip spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 544 kalorie, 18g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz 3-mniej tłusty twarożek, oliwę z oliwek, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Biały Cheddar, Karczoch I Bekon Dip, Biały Cheddar boczek makaron z serem, oraz Sernik Biały Cheddar, jabłko i boczek.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w dużej misce, wymieszać razem twarogiem i serem Cheddar aż połączone. Wymieszać z boczkiem. Złóż jagody. Wymieszać łyżką do nieoczyszczonej 1 1/2-ćwiartki żaroodpornego naczynia do pieczenia.
Piec na środku stojaka piekarnika 40 minut lub do góry jest złoty kolor i bąbelki.
W międzyczasie umieść plasterki bagietki wycięte bokiem w dół na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek.
Pieczywo lekko skropić olejem.
Miejsce na Dolnym stojaku piekarnika; piec, przerzucając plastry co kilka minut, aż do tosty.
Dip podawać natychmiast z tostowanymi plastrami bagietki.