Dijon-Parmezan Piersi Z Kurczaka
Dijon-parmezan piersi z kurczaka wymaga z grubsza 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka błonnika original otręby płatki, piersi z kurczaka, liście bazylii i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Dijon-Parmezan Piersi Z Kurczaka, Pieczone Piersi Z Kurczaka Z Parmezanem Dijon, oraz Piersi Z Kurczaka Dijon.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. Spray 15x10x1-cala patelnia z natryskiem do gotowania.
Umieść płatki w plastikowej torbie do przechowywania żywności; uszczelnij torbę i drobno zmiażdż wałkiem do ciasta lub młotkiem do mięsa (lub drobno zmiażdż w robocie spożywczym).
W płytkiej misce wymieszaj płatki, ser, Bazyl, czosnek sól i pieprz. W innej płytkiej misce wymieszaj białko jaja i musztardę, aż do wymieszania.
Kurczaka zanurzyć w mieszaninie białek, a następnie dobrze pokryć mieszaniną zbóż; umieścić na patelni.
Piec 20 do 25 minut lub do soku z kurczaka jest jasne, gdy środek najgrubszej części jest cięte (170F).