Dijon Jambalaya
Dijon Jambalaya może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Udaj się do sklepu i odbierz szynkę, pieprz, szarą musztardę Poupon dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj 1-2-3 Jambalaya, Jambalaya, oraz Jambalaya dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub dużym ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Dodać szynkę, cebulę i zieloną paprykę; gotować i mieszać, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Dodaj pomidory z ich cieczy, bulion wołowy, ryż, musztarda, sos Worcestershire, czosnek i tymianek; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; przykryj. Dusić 25 min., mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać krewetki; gotować 10 min. albo aż krewetki są gotowane przez.
Dodać czarny pieprz; dobrze wymieszać.