Dijon - Chleb Kukurydziany Faszerowany Kurczakiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Dijon-chleb kukurydziany nadziewane kurczaka spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje 12,62 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 281g białka, 260 g tłuszczu, oraz w sumie 4075 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz kurczak z brojlerem, liście tymianku, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Divan faszerowany z kurczaka w sosie Sherry Dijon, Crunchy Chicken Faszerowane Waffle Pops & Maple Dip, oraz Nadziewane pomidory z chorizo i chleb kukurydziany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Grzyby ugotować i wymieszać w 2 łyżkach. margaryna w średnim rondlu na średnim ogniu 2 min. albo do przetargu. Wymieszać z wodą, 3 łyżki. musztarda i 1/4 łyżeczki. tymianek. Doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia. Wymieszać mieszankę farszu; łyżkę luźno do jamy ciała kurczaka. Wiązać nogi z ogonem. Twist końcówki skrzydeł pod plecami.
Umieść kurczaka, pierś do góry, na stojaku z drutu w płytkiej patelni do pieczenia. Pozostałą Margarynę roztopić, wymieszać z pozostałą musztardą i tymiankiem.
Obtrzeć kurczaka; przykryć luźno folią.
Piec 1 godz. 45 min. lub do czasu, aż kurczak będzie gotowy (165F), usuwając folię przez ostatnie 45 min.
Odstawić 10 min. przed rzeźbieniem.