Dijon - Chleb Kukurydziany Faszerowany Kurczakiem

Dijon - Chleb Kukurydziany Faszerowany Kurczakiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Dijon-chleb kukurydziany nadziewane kurczaka spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje 12,62 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 281g białka, 260 g tłuszczu, oraz w sumie 4075 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz kurczak z brojlerem, liście tymianku, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Divan faszerowany z kurczaka w sosie Sherry Dijon, Crunchy Chicken Faszerowane Waffle Pops & Maple Dip, oraz Nadziewane pomidory z chorizo i chleb kukurydziany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Grzyby ugotować i wymieszać w 2 łyżkach. margaryna w średnim rondlu na średnim ogniu 2 min. albo do przetargu. Wymieszać z wodą, 3 łyżki. musztarda i 1/4 łyżeczki. tymianek. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zdjąć z ognia. Wymieszać mieszankę farszu; łyżkę luźno do jamy ciała kurczaka. Wiązać nogi z ogonem. Twist końcówki skrzydeł pod plecami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4
Umieść kurczaka, pierś do góry, na stojaku z drutu w płytkiej patelni do pieczenia. Pozostałą Margarynę roztopić, wymieszać z pozostałą musztardą i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Obtrzeć kurczaka; przykryć luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Piec 1 godz. 45 min. lub do czasu, aż kurczak będzie gotowy (165F), usuwając folię przez ostatnie 45 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Odstawić 10 min. przed rzeźbieniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia67
Magazyn