Dibi (Senegalska Grillowana Jagnięcina Z Sosem Cebulowo-Musztardowym)

Dibi (Senegalska Grillowana Jagnięcina Z Sosem Cebulowo-Musztardowym)
Dibi (Senegalska Grillowana jagnięcina z sosem cebulowo-musztardowym) jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.87 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 754 kalorie. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, cukier, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane kotlety jagnięce z musztardowym sosem Barbecue, Mafe / Gulasz Z Jagnięciny Senegalu, oraz Grillowana noga jagnięca z rozmarynem, czosnkiem i musztardą dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn