Diabły na koniu
Diabły na koniu to bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 15. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Jeśli masz bekon, ser, śliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Diabły Na Koniu, Diabły na koniu, oraz Diabły na koniu.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej. Moczyć 24 wykałaczki w małej misce z wodą przez 15 minut. Spryskaj dużą, obramowaną blachę sprayem do pieczenia i umieść na górze stojak z drutu.
Połówki śliwek wzdłuż, uważając, aby nie przeciąć całej drogi.
Niewielką ilość sera umieścić na środku każdej śliwki, w jamie pozostawionej przez usunięty dół. Każdą śliwkę owinąć boczkiem, zabezpieczając wykałaczką.
Dusić przez 10 do 12 minut, obracając w połowie.