Diabły na koniu

Diabły na koniu
Diabły na koniu to bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 15. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Jeśli masz bekon, ser, śliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Diabły Na Koniu, Diabły na koniu, oraz Diabły na koniu.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery do wysokiej. Moczyć 24 wykałaczki w małej misce z wodą przez 15 minut. Spryskaj dużą, obramowaną blachę sprayem do pieczenia i umieść na górze stojak z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
BrojlerBrojler
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Połówki śliwek wzdłuż, uważając, aby nie przeciąć całej drogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkiśliwki
3
Niewielką ilość sera umieścić na środku każdej śliwki, w jamie pozostawionej przez usunięty dół. Każdą śliwkę owinąć boczkiem, zabezpieczając wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
BoczekBoczek
śliwkiśliwki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
4
Dusić przez 10 do 12 minut, obracając w połowie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn