Diabelskie własne diabelskie jajka
Przepis Diabeł własne Deviled Eggs może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina. Ta przystawka ma 49 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, paprykę habanero, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Nie Takie diabelskie jajka, oraz Jaja Lil ' Devil.
Instrukcje
Umieść jajka w rondlu w jednej warstwie i napełnij wodą, aby przykryć jajka o co najmniej 1 cal. Doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu. Przykryć i zdjąć z ognia; odstawić jajka do gorącej wody na 15 minut.
Wylać gorącą wodę, a następnie schłodzić jajka pod zimną bieżącą wodą w zlewie. Obierz.
Ostudzone jajka pokroić na pół wzdłuż.
Usuń żółtka, i umieścić je w misce wraz z jalapeno, habanero, majonez, i musztarda; mash razem, aż będzie gładka.
Przenieść mieszaninę żółtka do worka z ciastem i dekoracyjnie wycisnąć na białe połówki.
Posypać papryką do dekoracji.