Diabelskie Jajka
Diabelskie jajka mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jeśli masz majonez, kawior, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Diabelskie Jajka, Diabelskie zielone jajka i szynka, oraz Pysznie Diabelskie Jajka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka w jednej warstwie w dużym rondlu; dodaj zimną wodę na głębokość 3 cali i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić 11 minut.
Odcedzić jajka i wrócić do rondla; uruchomić jajka pod zimną wodą, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Obierz pod zimną bieżącą wodą.
Jajka pokroić na pół wzdłuż. Żółtka miarka do miski, rezerwując białka. Żółtka rozgnieść widelcem. Wymieszać z majonezem i 4 kolejnymi składnikami, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać żółtko lub łyżkę na zarezerwowane białka; przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Tuż przed podaniem udekoruj kawiorem.