Diabelskie babeczki z polewą czekoladową
Diabelskie babeczki z polewą czekoladową mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis daje 8 porcji z 318 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Za 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Jeśli masz pod ręką olej canolan, sól, białko jaja i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Diabelskie ciasto z siedmiominutowym lukrem i kokosem, Diabelskie ciasto z czarnym pieprzem gotowanym lukrem, oraz Diabelskie babeczki z jedzeniem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść wkładkę do babeczek w każdej sekcji 8-babeczki.
Ubij mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól w średniej misce i odstaw.
Połącz śmietanę i maślankę w małej misce i odstaw.
Połącz masło, olej i brązowy cukier w misce miksera stojącego i mieszaj z dużą prędkością, zeskrobując boki miski, aż cukier się rozpuści, a mieszanina będzie jasna, około 1 minuty.
Dodaj jajko i białko i ubij jeszcze 1 minutę.
Dodaj 1/3 mieszanki mączno-kakaowej, następnie 1/3 mieszanki maślanki śmietanowej, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Powtórz z pozostałymi suchymi i mokrymi składnikami. Rozłóż ciasto równomiernie między 8 foremkami na babeczki.
Piecz przez 15 do 17 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do babeczki wyjdzie czysta.
Pozwól babeczkom lekko ostygnąć, przenieś na ruszty i całkowicie ostudź, 10 do15 minut.
Połącz cukier i mleko cukiernicze w małym rondlu i podgrzewaj na małym ogniu, aż cukier się rozpuści.
Dodaj czekoladę i mieszaj, aż się rozpuści, a lukier uzyska konsystencję gęstego ciasta naleśnikowego; w razie potrzeby dodaj więcej mleka. Jeszcze ciepłe, posyp każdą babeczkę 1 1/2 do 2 łyżeczek lukru.
Niech lukier całkowicie stwardnieje, około 10 minut.
Umieść serek śmietankowy w małej kuchence mikrofalowej-zachowaj miskę i kuchenkę mikrofalową na wysokim poziomie przez około 10 do 15 sekund, aż serek śmietankowy się rozpuści, ale zanim zacznie bulgotać.
Dodaj cukier cukierniczy i mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Pozwól miksturze lekko ostygnąć i przenieś do małej plastikowej torebki. Odetnij tylko dolny róg torby, a następnie Wymuś oblodzenie na dno torby. Wylej zawijas lukru na środek każdej babeczki.