Deviled Eggs II
Deviled Eggs II to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 40 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Mieszanka jaj, sałata, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Zielone jajka i szynka, oraz Jajka Benedict Deviled Eggs.
Instrukcje
Jajka umieść w garnku z osoloną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i niech jajka gotować we wrzącej wodzie, aż zostaną ugotowane na twardo, około 10 do 15 minut.
Odcedzić jajka i ostudzić. Gdy ostygnie, wyjąć skorupkę, pokroić jajka na pół wzdłuż i wyjąć żółtka.
Żółtka umieścić w średniej wielkości misce i rozgnieść. Zmiksować w occie, majonezie, musztardzie, soli i pieprzu. Być może trzeba dodać więcej majonezu, aby utrzymać mieszaninę razem, ale powinna być lekko sucha.
Ostrożnie włóż mieszaninę żółtka z powrotem do białek, ale nie Pakuj jej. Będzie wystarczająco dużo mieszanki, aby białka były przepełnione.
Umieścić na łóżku sałaty i / lub udekorować natką pietruszki. Schłodzić przed podaniem.