Deviled Egg Surprise
Deviled Egg Surprise może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Jeśli masz majonez, sól, chutney z mango i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Deviled Egg Makaron Sałatka, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 15 minut.
Jajka wyjąć z gorącej wody, schłodzić pod zimną bieżącą wodą i obrać.
Każde jajko pokroić na pół wzdłuż; żółtka umieścić w misce. Żółtka rozgnieść widelcem; wymieszać 3 łyżki koziego sera, 2 łyżki orzechów pekan, majonezu, chutney, soli i pieprzu.
Na półmisku wyłożyć pokrojone bokiem połówki białka. Łyżka mieszaniny żółtka na białka, przykryć, i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Bezpośrednio przed podaniem posypać pozostałym kozim serem i orzechami pekan.