Przepis Deviled Crab Boules z Beurre Blanc można zrobić w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 459 kalorii, 28g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.0 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis z moich przepisów wymaga liścia laurowego, mielonego pieprzu, wina i skrobi kukurydzianej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Łosoś deski cedrowej z krabem i cytrusami Beurre Blanc, Beurre Blanc, oraz Beurre Blanc są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Aby przygotować bule, wydrąż każdą rolkę, pozostawiając około 1/4 cala grubości powłoki; rezerwy rozdarty chleb do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Ułożyć skorupy chleba na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
4
Piec w temperaturze 375 przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć z piekarnika; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Aby przygotować deviled kraba, połączyć 2 łyżki posiekanej zielonej cebuli, 1/4 szklanki wina i czosnku w małym rondlu;doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 2 łyżek stołowych (o 2 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Krab
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Zdjąć z ognia; wymieszać z majonezem, musztardą, czerwoną papryką i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Uncje Płynu świeżej Wody
8
Dodać 2 łyżki posiekanej zielonej cebuli i kraba; wrzucić delikatnie połączyć. Łyżka mieszanki kraba równomiernie do skorupy chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
(zalecany: Sos A1)
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Krab
9
Piec w temperaturze 375 przez 15 minut lub do całkowitego ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Aby przygotować Beurre blanc, połączyć 2 łyżki bulionu, szalotki,1/4 szklanki wina, ocet i liść laurowy w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki (o 3 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Beurre Blanc
Słonina Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
11
Odcedzić przez drobne sito do miski, rezerwując płyn; wyrzucić ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Powrót mieszaniny wina do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
13
Połączyć pozostały bulion i skrobię kukurydzianą, dobrze mieszając trzepaczką; wymieszać z mieszaniną wina. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
14
Zdjąć z ognia; dodać masło, mieszając, aż masło się rozpuści. Wymieszać z sokiem i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.