Devil ' s Food Cake II
Devil ' s Food Cake II wymaga mniej więcej 1 godzina od początku do końca. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 278 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka skracania, mąka ciasto, vanillan ekstrakt, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Podobne przepisy to Devil ' s Food Cake, Devil ' s Food Cake, oraz Devil ' s Food Cake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 2 (9 cali) Patelnie. W górnej części podwójnego kotła podgrzewaj czekoladę, mieszając od czasu do czasu, aż czekolada stopi się i będzie gładka.
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do letniego. Mąkę, cukier, sodę oczyszczoną i sól przesiać. Odstawić.
W dużej misce ubić skracanie do gładkości.
Dodać mieszaninę mąki, 1 szklanka mleka i wanilii.
Wymieszaj na małej prędkości, aż mąka zostanie zwilżona, a następnie ubijaj na średniej prędkości przez 2 minuty.
Dodać jajka, Pozostałe 1/3 szklanki mleka i roztopioną czekoladę. Beat na średniej prędkości przez 1 minutę.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 35 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.