Devil ' s Food Cake
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Mieszanka sody oczyszczonej, jajka, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Devil ' s Food Cake, Devil ' s Food Cake, oraz Devil ' s Food Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ustaw stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 325 stopni F. Spryskaj 13 przez 9-calową metalową patelnię sprayem nonstick, linią z pergaminem, aby wisiała po bokach patelni i spryskaj pergamin sprayem nonstick. Odstawić.
Wrzącą wodę i proszek kakaowy ubić w małej misce i odstawić na bok.
W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek wymieszać cukier, mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
W dużym naczyniu wylewanym ubić olej, śmietanę, jajka i żółtka.
Dodać mieszaninę oleju do mieszaniny kakao i wody i powoli ubijać do połączenia. Przy niskiej prędkości miksera dodaj płynną mieszaninę do suchej mieszaniny w ciągu 30 sekund. Kontynuuj bicie na niskiej prędkości przez kolejne 30 sekund. Stop i zeskrobać po bokach miski. Kontynuuj bicie na niskiej prędkości, aż ciasto będzie gładkie, 10 do 15 sekund.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec, aż ciasto wróci po naciśnięciu i osiągnie temperaturę wewnętrzną 205 stopni F, 30 do 35 minut.
Schłodzić na patelni na stojaku przez 30 minut, a następnie wyjąć ciasto z patelni i całkowicie ostudzić przed lukier, około 1 godziny.
Masło i majonez ubić w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek, na wysokości, aż będzie lekkie i puszyste, od 3 do 4 minut. Z mikserem na niskim poziomie, powoli dodawać roztopioną czekoladę. Kontynuuj mieszanie na niskiej prędkości, aż cała czekolada jest włączona, zatrzymując się, aby zeskrobać po bokach miski w razie potrzeby.
Wyłącz mikser i dodaj jedną trzecią cukru.
Wymieszać na niskie, aby połączyć, zatrzymując się, aby zeskrobać po bokach miski. Powtarzać aż do momentu włączenia całego cukru.
Dodaj sól i nadal ubijać, aż lukier jest gładka i rozjaśnia lekko w Kolorze, 2 do 3 protokół.
Zużyć natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 4 godzin lub przechowywać w lodówce do tygodnia. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem schłodzonego lukier.