Devil ' s Food Cake

Devil ' s Food Cake
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Mieszanka sody oczyszczonej, jajka, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Devil ' s Food Cake, Devil ' s Food Cake, oraz Devil ' s Food Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ustaw stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 325 stopni F. Spryskaj 13 przez 9-calową metalową patelnię sprayem nonstick, linią z pergaminem, aby wisiała po bokach patelni i spryskaj pergamin sprayem nonstick. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wrzącą wodę i proszek kakaowy ubić w małej misce i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek wymieszać cukier, mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier PomarańczowyPosypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
W dużym naczyniu wylewanym ubić olej, śmietanę, jajka i żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Dodać mieszaninę oleju do mieszaniny kakao i wody i powoli ubijać do połączenia. Przy niskiej prędkości miksera dodaj płynną mieszaninę do suchej mieszaniny w ciągu 30 sekund. Kontynuuj bicie na niskiej prędkości przez kolejne 30 sekund. Stop i zeskrobać po bokach miski. Kontynuuj bicie na niskiej prędkości, aż ciasto będzie gładkie, 10 do 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec, aż ciasto wróci po naciśnięciu i osiągnie temperaturę wewnętrzną 205 stopni F, 30 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Schłodzić na patelni na stojaku przez 30 minut, a następnie wyjąć ciasto z patelni i całkowicie ostudzić przed lukier, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Masło i majonez ubić w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek, na wysokości, aż będzie lekkie i puszyste, od 3 do 4 minut. Z mikserem na niskim poziomie, powoli dodawać roztopioną czekoladę. Kontynuuj mieszanie na niskiej prędkości, aż cała czekolada jest włączona, zatrzymując się, aby zeskrobać po bokach miski w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
10
Wyłącz mikser i dodaj jedną trzecią cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Wymieszać na niskie, aby połączyć, zatrzymując się, aby zeskrobać po bokach miski. Powtarzać aż do momentu włączenia całego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
12
Dodaj sól i nadal ubijać, aż lukier jest gładka i rozjaśnia lekko w Kolorze, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
13
Zużyć natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 4 godzin lub przechowywać w lodówce do tygodnia. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem schłodzonego lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn