Deska Cedrowa Rum Łosoś
Cedar Plank Rum Salmon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mielony cynamon, mieloną kolendrę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Deska Cedrowa Łosoś, Cedar-Deska Łosoś, oraz Deska Cedrowa Łosoś dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj rum z wodą w dużym pojemniku i zanurz deski w wodzie przez 30 do 45 minut, pozwalając na zamoczenie desek.
W średniej wielkości misce wymieszaj cukier, imbir, kolendrę, sól, cynamon i sok z cytryny, aby utworzyć pastę.
Rozprowadzić mieszankę przypraw równomiernie po stronie miąższu łososia (nie po stronie skóry). Przechowywać w lodówce przez 30 minut i do 1 godziny.
Rozgrzej grilla na średniej wysokości.
Wyjmij filet z lodówki i ułóż na deskach, z boku w dół.
Umieść deski na grillu i gotuj, aż mięso będzie jędrne w dotyku, pozwalając, aby deska się tliła, a nie paliła, około 30 do 40 minut. Po ugotowaniu łososia wyjmij deski z grilla, z gorącymi podkładkami, na talerz i pozostaw na 10 minut przed podaniem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.