Deser żelatynowy Peaches ' n ' Cream

Deser żelatynowy Peaches ' n ' Cream
Przepis Peaches ' N ' kremowy deser żelatynowy można zrobić w około 20 minut. Ten przepis serwuje 15 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 203 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Sprawdza się jako bardzo niedrogi deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś bitą polewę kartonową, serek śmietankowy, okruchy krakersów graham i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 10%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Podobne przepisy to Brzoskwinie I Deser Śmietankowy, Peaches ' N ' Cream Dessert, oraz Brzoskwinie i krem deser Taco łodzie.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj okruchy, cukier i masło. Wciśnij 13 cali. x 9-w. danie. W dużej misce ubij serek śmietankowy i cukier na gładką masę; stopniowo dodawaj mleko. Złóż ubitą polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Rozłóż na skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3
Pokrój plastry brzoskwini wzdłuż na pół; ułóż na wierzchu. W małej misce rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie; wymieszać z zimną wodą. Wstaw do lodówki na 1-1/2 godziny lub do lekkiego zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Delikatnie nałóż żelatynę na brzoskwinie; schłodź, aż stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
5
Pokroić w kwadraty.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na deser. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn