Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 326 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Mieszanka masła, czekoladowe serca, kolor żywności, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Malina-Krówka Mrożony Deser, Malinowy Zawirowanie Mrożony Deser, oraz Mango & Malina Mrożony Deser dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 191°. w małej misce, wymieszać składniki skórki. Wciśnij mocno w dno nie powiększonej 8-calowej formy sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
2
Piec 8 do 10 minut. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
W dużej misce, ubić słodzone mleko skondensowane, sok z cytryny i Likier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane Słodzone
Sok Z Cytryny
Likier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj maliny; ubijaj na małej prędkości, aż dobrze się wymieszasz. Fold w bitą śmietaną i czerwony kolor żywności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywności
Bita śmietana
Maliny
5
Zalać skórką. Zamrozić co najmniej 2 godziny lub do uzyskania jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Tuż przed podaniem odstawić w temperaturze pokojowej około 15 minut.
7
Dekoruj bitą śmietaną i czekoladowymi serduszkami. Deser przechowywać w zamrażarce.