Deser Dyniowo-Jabłkowy

Deser Dyniowo-Jabłkowy
Ten przepis służy 1 i kosztuje $7.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 3539 kalorii, 52g białka, oraz 94g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać nadzienie szarlotka, brązowy cukier, dynia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Slow Cooker Baked Apple Deser, Slow Cooker Jabłkowy Pudding Dyniowy, oraz Powolna Kuchenka Ciasto Dynia Jabłko-Cynamon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 3 1/2-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. Łyżka ciasto nadzienie do kuchenki; rozprowadzić równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Beat pozostałe składniki z wyjątkiem lodów z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 1 minuta, skrobanie miski stale. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać ciasto na ciasto nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do CiastaNadzienie Do Ciasta
4
Przykryć i gotować na wysokim ustawieniu ciepła 1 godzinę 30 minut do 2 godzin lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
5
Podawać z lodami. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą postępuj zgodnie ze wskazówkami producenta dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia64
Magazyn