Delikatne Brochetki jagnięce z tymiankiem i fasolką

Delikatne Brochetki jagnięce z tymiankiem i fasolką
Delikatne Brochetki jagnięce z tymiankiem i fasolką to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 521 kalorii, 53g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na $6.99 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz liście tymianku, fasolki, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Club 55 Haricots Verts, Sałatka Haricots Verts, oraz Haricots Verts Almondine.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek wody do wrzenia. Szaszłyk jagnięcina na bambusowe szaszłyki, pozostawiając trochę miejsca między każdym kawałkiem jagnięciny, i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na dużym ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać jagnięcinę i gotować, obracając od czasu do czasu, aż środek największych kawałków zarejestruje 125 do 54° na natychmiastowym termometrze odczytu i jagnięcina jest dobrze rumiana ze wszystkich stron, w sumie około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Przenieś do dużej płyty i namiotu z folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
5
Odstawić na 10 minut.
6
Tymczasem, dodać bulion wołowy i tymianek na gorącej patelni, za pomocą drewnianej łyżki do zeskrobać rumiane kawałki off dno patelni. Pozostawić do wrzenia, a następnie zdjąć z ognia i ubić w 1 łyżce zimnego masła. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Dodać fasolę do wrzącej wody i gotować do miękkości, ale nadal jasnozielony, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
8
Drenaż. Wróć do garnka z pozostałą łyżeczką masła i wymieszaj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Podawać z jagnięciną i sosem tymiankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia39
Magazyn