Delikatne Brochetki jagnięce z tymiankiem i fasolką
Delikatne Brochetki jagnięce z tymiankiem i fasolką to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 521 kalorii, 53g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na $6.99 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz liście tymianku, fasolki, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Club 55 Haricots Verts, Sałatka Haricots Verts, oraz Haricots Verts Almondine.
Instrukcje
Doprowadzić garnek wody do wrzenia. Szaszłyk jagnięcina na bambusowe szaszłyki, pozostawiając trochę miejsca między każdym kawałkiem jagnięciny, i doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na dużym ogniu, aż się połysk.
Dodać jagnięcinę i gotować, obracając od czasu do czasu, aż środek największych kawałków zarejestruje 125 do 54° na natychmiastowym termometrze odczytu i jagnięcina jest dobrze rumiana ze wszystkich stron, w sumie około 3 minut.
Przenieś do dużej płyty i namiotu z folią aluminiową.
Tymczasem, dodać bulion wołowy i tymianek na gorącej patelni, za pomocą drewnianej łyżki do zeskrobać rumiane kawałki off dno patelni. Pozostawić do wrzenia, a następnie zdjąć z ognia i ubić w 1 łyżce zimnego masła. Odstawić.
Dodać fasolę do wrzącej wody i gotować do miękkości, ale nadal jasnozielony, o 3 protokół.
Drenaż. Wróć do garnka z pozostałą łyżeczką masła i wymieszaj, aby pokryć.
Podawać z jagnięciną i sosem tymiankowym.