Delikatna Skórka Z Ciasta

Delikatna Skórka Z Ciasta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur crust, więc dać kruche ciasto skorupa spróbować. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 154 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 40 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, ocet jabłkowy, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Delikatna Łuszcząca Się Skórka Z Ciasta, Rose ' s Favorite Flaky & Tender Pie Crust, oraz Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mieszamy mąkę, cukier i sól w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Dodaj masło; za pomocą włączania / wyłączania, przetwarzaj, aż powstanie gruba Mączka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3
Dodaj 8 łyżek wody z lodem i ocet cydr; blend aż wilgotne grudki tworzą, dodając więcej wody z lodem przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche. Zbierzcie razem ciasto. Obrócić ciasto na powierzchnię roboczą; podzielić ciasto na pół. Uformuj każdą połowę w kulkę i spłaszcz w dysk. Owiń dyski oddzielnie w plastik; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę. (Może być wykonane z wyprzedzeniem. Przechowywać ciasto w lodówce do 2 dni lub zamknąć w zamykanej plastikowej torbie i zamrozić do 1 miesiąca, a następnie rozmrozić w lodówce przez noc. Lekko zmiękczyć w temperaturze pokojowej przed rozwałkowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn