Deep Fried Buffalo Chicken Szaszłyki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać głęboko smażone szaszłyki z kurczaka Buffalo spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.03 za porcję. Jedna porcja zawiera 797 kalorii, 76g białka, oraz 43g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 143 stwierdziłoby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, sos tabasco, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Głęboko Smażony Cały Indyk Buffalo, Szaszłyki Z Kurczaka Buffalo, oraz Kurczak Smażony W Głębokim Tłuszczu (Ale Niskotłuszczowy!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce połączyć mąkę, sól i pieprz. Lekko pogłębiać kurczaka w mące, wytrząsając nadmiar.
Ułożyć kawałki kurczaka na szaszłykach.
Umieścić szaszłyki na talerzu lub blasze do pieczenia i odstawić.
W małym rondlu rozpuść masło na średnim ogniu.
Dodaj ocet jabłkowy, Frank ' s, i sos Tabasco, mieszając, aż dobrze połączone. Zdejmij ciepło i odstaw na bok.
Wlej olej do dużego garnka. Olej powinien pochodzić co najmniej trzy cale z boku garnka.
Rozgrzać olej na wysokiej temperaturze do 193°.
Umieścić trzy szaszłyki do garnka i smażyć, aż tylko gotowane przez, o 4 protokół.
Przenieś do wyłożonej papierowym ręcznikiem blachy do pieczenia, aby pozbyć się nadmiaru oleju. Kontynuuj smażenie pozostałych szaszłyków partiami.
Przełóż szaszłyki do dużej miski lub naczynia żaroodpornego. Wymieszać sos, aż będzie dobrze połączyć, a następnie zalać szaszłyki i obracać, aż dobrze pokryte.