Deep-Dish Cherry Pie
Deep-Dish Cherry Pie to bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, wody z lodem, skracanie warzyw i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Deep Dish Cherry Pie, Deep Dish Cherry Pie, oraz Ciasto Z Szynką Z Głębokim Daniem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę połączyć, 1 1/2 łyżki słodzika i sól.
Pokroić w skrócenie, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Dodać wodę z lodem i ocet; wrzucić widelcem, aż wilgotne. Kształt w piłkę.
Zwiń w 14-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni.
Umieścić ciasto w 10-calowy placek; docisnąć do dna i boków płyty. Krawędzie flet.
Czereśnie odsączyć, rezerwując 1 1/4 szklanki płynu. Odstaw wiśnie na bok.
Połącz reserved cherry liquid, 1/2 szklanki słodzika i skrobię kukurydzianą w rondlu; dobrze wymieszaj. Gotować na średnim ogniu, aż będzie bardzo gęsty, ciągle mieszając. Wymieszaj z wiśniami, cynamonem i ekstraktem z migdałów.
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta. Ciasto osłonić folią i piec w temperaturze 400 przez 20 minut. Zmniejszyć ogień do 375; piec, nieekranowany, 25 do 30 minut lub aż gorące i bąbelkowe.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.