Deep Dark Brownie Diamonds
Deep Dark Brownie Diamonds może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 32. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i zbierz sól, mocno brązowy cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Ciemny Brązowy Goo, Aka Głęboki Ciemny Sos Truflowy, Głębokie, Ciemnobrązowe, oraz Głęboki Ciemny Piernik.
Instrukcje
Linia a patelnia 13" x 9" x 2" z folią aluminiową, umożliwiającą rozciąganie folii na wąskich końcach patelni. Nasmarować folią i odstawić na bok.
Połącz pierwsze 3 składniki w ciężkim rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż czekolada i masło stopią się, często mieszając.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić. Stopniowo wymieszać około 1/4 gorącej mieszaniny do ubitych jaj; dodać do pozostałej gorącej mieszaniny, dobrze ubijając przy niskiej prędkości miksera elektrycznego.
Połącz mąkę, granulki kawy i sól; dodaj do mieszaniny czekolady, ubijając tylko do wymieszania. Wymieszać wanilią.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 28 minut. (Nie przesadzaj.)
Ostudzić całkowicie w patelni na stojaku z drutu.
Wyciągnij folię z patelni; Odwróć ciasteczka na deskę do krojenia.
Usuń folię, pozostawiając ciasteczka gładkie bokiem do góry. Przyciąć zewnętrzne krawędzie, aby utworzyć prostokąt brownie o wymiarach 12" x 8".
Pokrój poprzecznie na 8 pasków (1 1/2"). Trim cienki ukośny kawałek z obu końców każdego paska. (Zachowaj resztki brownie do innego użytku, w razie potrzeby.)
Wytnij każdy pasek po przekątnej na 4 diamenty.
Umieść brownie diamonds 2 " od siebie na stojakach z drutu na patelni wyłożonej papierem woskowym.
Doprowadzić do ubijania śmietany na wolnym ogniu na średnim ogniu w ciężkim rondlu.
Zdjąć z ognia; dodać kęsy czekoladowo-malinowe, 1 1/2 łyżki masła i ekstrakt migdałowy.
Odstawić 1 minutę. Delikatnie mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Niech glazury ostygnie lekko.
Wlać glazury na brownie diamonds, całkowicie pokrywając szczyty i boki. Łyżka nadmiar glazury. Kontynuuj malowanie, aż wszystkie ciasteczka zostaną zeszklone.
Niech brownies stać w temperaturze pokojowej, aż glazura jest ustawiona. Top każdy z fioletem, w razie potrzeby.
Uwaga: ciasteczka można przykryć i odłożyć w lodówce do 3 dni przed podaniem.
Odstawić na 20 minut w temperaturze pokojowej przed podaniem.