Jeśli masz około 40 minut do spędzenia w kuchni, danie ziemniaczane z pepperoni może być niesamowitym przepisem bezglutenowym do wypróbowania. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,63 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 19 g białka, 20 g tłuszczu i łącznie 492 kalorie. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Jeśli masz pod ręką masło, pieprz, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 78%. Ten wynik jest dobry. Deep Dish Pepperoni Pizza, Deep Dish Pepperoni Pizza i Deep Dish Pepperoni Pizza są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Na 12-calowej patelni z powłoką nieprzywierającą rozpuść masło; zdjąć z ognia. Ułóż ziemniaki na dnie i bokach patelni; posypać cebulą, solą i pieprzem. Przykryj i gotuj na małym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeża Resztka
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Posypać serem; warstwę połową sosu pomidorowego, wszystkimi pepperoni i pomidorami oraz resztą sosu pomidorowego. Przykryj i gotuj na małym ogniu, aż ser się roztopi, a pomidory się podgrzeją.