Danie jajeczno-warzywne z serem
Danie jajeczno-warzywne z serem wymaga około 55 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 10 osób. Jedna porcja zawiera 394 kalorie , 24 g białka i 29 g tłuszczu . Za 1,23 dolara za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup proszek do pieczenia, trzonki i kawałki grzybów, trzonki i kawałki grzybów i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską laktoowowegetariańską . Sprawdza się dobrze jako dość niedrogie danie główne. Jest dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 40% , to danie jest raczej kiepskie. Serowy kurczak i komosa ryżowa z warzywami , Baba Gonoush (danie egipskie) i danie z brokułami i ryżem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż cukinię, cebulę, pieczarki i zieloną paprykę na maśle, aż będą miękkie. Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól, aż się połączą.
W dużej misce wymieszaj jajka i ser wiejski. Wymieszaj z warzywami i serem Monterey Jack.
Przełożyć do natłuszczonej formy do pieczenia o pojemności 2 i 1/2 qt.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 35–45 minut lub do momentu, aż termometr wskaże 160°.