Daktyle zawijane boczkiem faszerowane serem pleśniowym
Daty zawinięte w boczek nadziewane serem pleśniowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 32 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, ser, daktyle i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Podobne przepisy to Daktyle Nadziewane Serem Pleśniowym W Boczku, Diabły na koniu: zawinięte w boczek ser pleśniowy-nadziewane daktyle, oraz Daktyle zawijane w boczek faszerowane kozim serem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Kroimy daktyle na pół i otwieramy. Uszczypnij kawałki sera pleśniowego i umieść je w środku daktyli. Zamknij połówki dat i owinąć pół plasterka bekonu na zewnątrz. Zabezpiecz każdą wykałaczką. Ułóż w naczyniu do pieczenia lub na blasze do pieczenia z bokami, aby złapać tłuszcz.
Piec przez 30 do 40 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż boczek będzie chrupiący. Odwróć daty po pierwszych 20 minutach, aby uzyskać równomierne gotowanie.