Daktyle nadziewane serem z Prosciutto
Daktyle nadziewane serem z Prosciutto to hor d ' oeuvre, który służy 6. Za 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 269 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sera mascarpone, proscuitto, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 8 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Daktyle nadziewane serem z Prosciutto, Daktyle Nadziewane Kozim Serem Z Bazylią I Prosciutto, oraz Daktyle Nadziewane Kozim Serem Prosciutto są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
W małej misce wymieszaj sery i bazylię. Dopraw solą i pieprzem.
Delikatnie rozsuń daktyle i włóż do środka około 1/2 łyżeczki mieszanki sera. Zamknij daty wokół nadzienia serowego. Owiń kawałek proscuitto wokół każdej daty i zabezpiecz wykałaczką.
Ułóż nadziewane daktyle na półmisku i podawaj.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Nadziewane daktyle naprawdę dobrze komponują się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruffino Prosecco wykonane z ekologicznych winogron z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
![Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron]()
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.