Cztery wariacje na temat przegrzebków może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 16. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz przegrzebki morskie, liście bazylii, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Wariacje na temat lemoniady, Corn Dog Variations, oraz Wariacje Dawg.
Instrukcje
1
Odmiana I: rozgrzej piekarnik do 475 stopni F lub rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Pogłębiać przegrzebki w przyprawionej mąki. W 12 do 14-calowej patelni saute, podgrzać 4 łyżki masła na dużym ogniu, aż pieni się i ustępuje.
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj przegrzebki, pracując partiami, jeśli to konieczne, i gotować przez 2 minuty na 1 stronie. Ostrożnie obrócić i gotować przez 2 minuty po drugiej stronie, a następnie wyjąć na talerz, aż wszystkie zostaną ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4
Umieść przegrzebki pod brojlerem lub w piekarniku na 3 do 4 minut, aż będą ładnie rumiane na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
W międzyczasie dodać czosnek do patelni, w której gotowane przegrzebki i gotować przez 2 minuty na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj wino, skrobanie dno patelni, aby usunąć wszelkie rumiane kawałki, i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj pozostałe masło, pół łyżki na raz, aż zostanie wchłonięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
8
Dodać natkę pietruszki, doprawić solą i pieprzem, do smaku i podawać przegrzebki z polanym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
9
Wariant II: w 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać masło na dużym ogniu, aż się spieni i ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Ubić mąkę kukurydzianą, mieszając przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
11
Zdjąć z ognia i odstawić.
12
Dodać estragon i sól i pieprz. Przyprawić przegrzebki solą i pieprzem i posypać mieszaniną polenty nad nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
13
Piec w piekarniku lub pod brojlerem przez 5 do 7 protokół, aż gotowane przez i ładnie rumiane na brzegach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
14
Wariant III: w 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać oliwę na dużym ogniu, aż do samego palenia. Sezon przegrzebki z solą i pieprzem i saute na dużym ogniu 2 protokół, następnie włączyć i gotować z drugiej strony przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
15
Wyjąć na talerz i dodać sos pomidorowy, pietruszkę, bazylię i wino na patelnię. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do duszenia, doprawić solą i pieprzem i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
16
Umieść sos na talerzu brojlerów i umieść przegrzebki na sosie. Gotować w piekarniku lub brojlerów, aż są gotowane przez i ładnie rumiane na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
17
Podawać natychmiast.
18
Wariant IV: w 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać oliwę na dużym ogniu, aż do samego palenia. Sezon przegrzebki z solą i pieprzem i saute na dużym ogniu 2 protokół, następnie włączyć i gotować z drugiej strony przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
19
Wyjmij na talerz i dodaj wino, czosnek, płatki chile, anchois i kapary na patelnię. Doprowadzić wino do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu, doprawić solą i pieprzem i gotować przez 10 minut na małym ogniu, aż kapary pękną i anchois rozpadają.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Starty Parmezan, Do Podania
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Czosnek Goya®
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
20
Posypać przegrzebki z mieszaniną wina i gotować w piekarniku lub brojlerów, aż są gotowane przez i ładnie rumiane na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
21
Podawać natychmiast z cytrynami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
22
W rondlu 3-quart rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
23
Dodaj cebulę i czosnek, gotować do miękkości, i światło złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej, aż marchewka jest dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
25
Dodaj pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż tak grube jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos utrzymuje 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Antica Chardonnay (Mountain Select) z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.