Cztery Serowe Puree Ziemniaczane Faszerowane Portobello Grzyby
Cztery ser puree ziemniaczane faszerowane Portobello grzyby może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 70 centów za porcję. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, szalotki, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 23%. Spróbuj Faszerowane pieczarki Portobello z serem Feta, Pieczarki Portobello faszerowane boczkiem i serem, oraz Serowe pieczarki Portobello faszerowane glazurą balsamiczną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F lub grill do 400 stopni F.
Grzyby oczyścić i natrzeć olejem.
Posypać solą i pieprzem i umieścić na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Piec przez 5 minut do miękkości. Lub jeśli grillowanie, włączyć grzyby raz lub dwa razy podczas gotowania na grillu do miękkości.
Podczas gotowania grzybów przygotuj Idahoan cztery puree serowe zgodnie z instrukcją pakowania.
Złożyć w ser cheddar i papryki.
Gdy grzyby są gotowane, posypać trochę więcej soli i pieprzu i studzić z puree ziemniaczanym.
Top z szalotki i podawać na gorąco.