Czterowarstwowy Bochenek Serowy

Czterowarstwowy Bochenek Serowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać cztery warstwy Bochenek sera spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 25 i kosztuje 62 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pekan, blokuje ostry ser cheddar, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj 4-Warstwowa Pasta Serowa, Bochenek z szynką i serem, oraz Ham ' n ' Cheese egg Loaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Line a 9-x 5-calowy bochenek z wytrzymałą folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
2
Szpinak wcisnąć między warstwy ręczników papierowych, aby usunąć nadmiar wilgoci; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Wymieszać razem ser Cheddar, pekan i majonez; połowę mieszaniny rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni. Wymieszać razem szpinak, 1 opakowanie twarogu, sól i pieprz; rozprowadzić równomiernie na warstwie sera Cheddar. Wymieszać pozostały pakiet serek śmietankowy, chutney, i gałka muszkatołowa; rozprowadzić równomiernie na warstwę szpinaku. Top z pozostałą mieszaniną sera Cheddar. Przykryć i zamrozić do 1 miesiąca. Rozmrażać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MajonezMajonez
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
SzpinakSzpinak
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Udekorować, w razie potrzeby, i podawać z różnymi krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
5
Przygotowanie: 15 min., Odwilż: 8 godz.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia3
Magazyn