Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać cztery warstwy Bochenek sera spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 25 i kosztuje 62 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pekan, blokuje ostry ser cheddar, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj 4-Warstwowa Pasta Serowa, Bochenek z szynką i serem, oraz Ham ' n ' Cheese egg Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Line a 9-x 5-calowy bochenek z wytrzymałą folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
2
Szpinak wcisnąć między warstwy ręczników papierowych, aby usunąć nadmiar wilgoci; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
3
Wymieszać razem ser Cheddar, pekan i majonez; połowę mieszaniny rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni. Wymieszać razem szpinak, 1 opakowanie twarogu, sól i pieprz; rozprowadzić równomiernie na warstwie sera Cheddar. Wymieszać pozostały pakiet serek śmietankowy, chutney, i gałka muszkatołowa; rozprowadzić równomiernie na warstwę szpinaku. Top z pozostałą mieszaniną sera Cheddar. Przykryć i zamrozić do 1 miesiąca. Rozmrażać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar
Serek śmietankowy
Majonez
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Szpinak
Gałka Muszkatołowa
Orzeszki Pekan
Pieprz
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Udekorować, w razie potrzeby, i podawać z różnymi krakersami.