Czosnkowy smażony boćwina

Czosnkowy smażony boćwina
Smażony boćwina z czosnkiem to bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i laktoowo-owowegetariański dodatek. Jedna porcja zawiera 81 kalorii , 2 g białka i 7 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 4 osób i kosztuje 50 centów za porcję. Ten przepis z Foodnetwork ma 530 fanów. Mieszanka boćwiny, odrobina czerwonego octu winnego, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 20 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 99% . Ta ocena jest niesamowita. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak Quiche z boćwiną i grzybami , Zapiekanka z boćwiną i grzybami i Linguine z boćwiną .

Instrukcje

1
Zobacz jak wykonać ten przepis.
2
Dodaj olej do dużej patelni, dodaj czosnek i płatki czerwonej papryki. Smaż na średnim ogniu, aż czosnek się zarumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
3
Wyjmij czosnek i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4
Dodaj pokrojone żeberka boćwiny i smaż, aż zmiękną, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
5
Dodaj liście botwiny i dopraw solą do smaku. Gotuj, aż liście zwiędną. Dodaj odrobinę czerwonego octu winnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Podawać natychmiast.;
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn