Czosnkowe Parmezanowe Roladki Obiadowe
Czosnkowe bułeczki Parmezanowe wymagają ok. 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 268 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako chleb. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mielony pieprz, mąkę, ser parmigiano-reggiano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Łatwe Czosnkowe Parmezanowe Roladki Obiadowe, Nie Ugniatać Czosnek Parmezan Obiad Rolls, oraz Parmezanowe Roladki Obiadowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać drożdże, 1/2 szklanki mąki, cukier i ciepłą wodę. Przykryć i pozostawić w ciepłym miejscu, aż bulgotanie, o 15 do 20 minut.
Wymieszać z solą, oliwą z oliwek i jajkiem.
Dokładnie wymieszać i wymieszać pozostałe 1 3/4 szklanki mąki, aby utworzyć luźne, lepkie ciasto, które ściąga się z boków miski. Przykryć wilgotnym ręcznikiem i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się rozmiar, około 1 do 1 1/2 godziny.
Dziurkować i zeskrobać ciasto z boków miski. Obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię.
Posypać więcej mąki i kształt w prostokąt.
Rozwałkuj do prostokąta o wymiarach około 10x12 cali, o grubości około 1/2 cala.
Posmarować roztopionym masłem; posypać czosnkiem, serem Parmagiano-Reggiano, czarnym pieprzem, cayenne i pietruszką.
Naciśnij płasko jedną długą krawędź prostokąta i umyj wodą. Z przeciwległego końca zwiń równomiernie w kłodę. Naciśnij szew razem do uszczelnienia.
Przełożyć na blachę do pieczenia, pokroić bokiem. W razie potrzeby Wytnij " X " na górze każdej rolki, aby odsłonić nadzienie.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Posmaruj każdą rolkę oliwą z oliwek.
Posypać więcej sera. Przykryć i odstawić do lekko dmuchane, o 20 do 30 protokół.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż blaty będą złociste, o 20 protokół.