Czosnek Rozmaryn Puree Ziemniaczane
Czosnek rozmaryn puree ziemniaczane może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 142 kalorie, 7G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 52 centów za porcję. Mieszanka masła, rozmarynu, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Johnny Garlic ' s Famous Garlic and Rosemary puree Potatoes, Ziemniaki Puree Czosnkowo-Rozmarynowe, oraz Rozmaryn-Czosnek Puree Ziemniaczane.
Instrukcje
Ziemniaki i czosnek umieścić w dużym rondlu. Przykryć wodą; doprowadzić do wrzenia. Gotować na średnim ogniu przez 15 do 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie; odcedzić.
Powrót ziemniaki i czosnek do rondla. Beat z ręcznym mikserem do połączenia.
Dodać ser, masło i rozmaryn; ubić na gładką masę. Stopniowo ubijaj w odparowanym mleku, aż będzie puszysty. Doprawić solą i pieprzem.