Czosnek Nikola Bruschetta
Czosnek Nikola Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli masz sól i mielony pieprz, ocet balsamiczny, pomidory roma i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 828 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Podobne przepisy to Czosnek Bruschetta, Czosnek Wołowy Bruschetta, oraz Proste Czosnek Grzyby Bruschetta.
Instrukcje
W misce wymieszać oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, bazylię i czosnek. Wymieszać posiekane pomidory, doprawić do smaku solą i pieprzem. Przykryć; umieścić w lodówce do marynowania przez 20 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Kromki chleba rozprowadzić w jednej warstwie na dużej patelni do pieczenia.
Piec w piekarniku na złoty kolor, około 10 minut.
Wyjąć do ostygnięcia na stojaku z drutu.
Gdy chleb jest chłodny, rozłóż półmiękki ser równomiernie na każdym kromce. Używając łyżki szczelinowej, łyżka niektórych mieszaniny pomidorów na każdym plasterku.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.