Czosnek Bubble Bochenek
Czosnek Bubble Bochenek może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 32. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skrócenie, ciepłą wodę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czosnek Zioło Bubble Bochenek, Cebulowo-Czosnkowy Chleb Bąbelkowy, oraz Bochenek Czosnkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie.
Dodać mleko, cukier, skracanie, sól i 2 szklanki mąki; ubić, aż będzie gładka. Wymieszaj wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować miękkie ciasto. Obracać na mące; ugniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
Umieść w nasmarowanej misce, obracając raz do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, około 1 godziny.
Rozwal ciasto. Obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na cztery części. Podziel każdą porcję na 12 sztuk. W płytkiej misce, połączyć masło, pietruszka i czosnek w proszku. Kształt każdy kawałek w kulkę; zanurzyć w mieszaninie masła.
Miejsce w dwumeczu 9-in. x 5-po. patelnia bochenkowa.
Pozostałą mieszaninę masła wlać na ciasto. Przykryć i odstawić do podwojenia, o 30 minut.
Piec w temperaturze 375° przez 35-40 minut lub do złotego koloru. Ostudzić przez 10 minut.
Usuń z patelni do stojaków Z Drutu.