Czerwone wino-makaron pomidorowo-Stekowy

Czerwone wino-makaron pomidorowo-Stekowy
Czerwone wino-makaron pomidorowo-Stekowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 554 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.98 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Mieszanka oliwy z oliwek, łyżeczka bazylii, 2 łyżeczki oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czerwone Wino-Makaron Pomidorowy, Stek Martini / Risotto Ze Szparagami/Duszony Sos Pomidorowy, oraz Stek marynowany z czerwonego wina z Pomidorkiem wiśniowym Caprese Salsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmaż czosnek w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 1 minutę lub aż lekko rumiane. Ostrożnie wymieszać z winem i 5 kolejnych składników; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać ze stekiem. Zmniejszyć ogień do średnio niskie, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 20 minut lub aż sos jest zagęszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić. Wymieszaj gorący makaron, ser mozzarella i 1/3 szklanki parmezanu w dużej misce, rzucając do pokrycia, aż ser zacznie się topić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać sos pomidorowy na mieszaninę makaronu, i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4
Podawać natychmiast z pożądanymi dodatkami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn