Sałatka z gorącym boczkiem i makaronem

Sałatka z gorącym boczkiem i makaronem
Gorący boczek i sałatka z makaronem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 12g białka, oraz 22g tłuszczu. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szpinaku dla niemowląt, ser, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Z Gorącym Kurczakiem, Sałatka Makaronowa Z Boczkiem, oraz Sałatka Makaronowa Boczek Cezar.

Instrukcje

1
Napełnij 3-quart rondel 2/3 pełne wody; podgrzać do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj Makaron. Delikatnie gotować, odsłonięte, 12 minut, mieszając od czasu do czasu; odcedzić. Spłukać zimną wodą do ostygnięcia; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
3
Tymczasem, w 10-calowej patelni nonstick, gotować boczek i cebulę, mieszając od czasu do czasu, aż bekon jest chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenieść boczek i cebulę do dużej miski z rowkiem łyżką, zastrzegając kapie z boczku. Wymieszać przyprawy wymieszać z opakowania, octu, brązowego cukru, oleju i musztardy do kapieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Mieszanka PrzyprawowaMieszanka Przyprawowa
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MusztardaMusztarda
OcetOcet
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
W dużej misce, wrzucić mieszankę boczek i cebula, szpinak, gruszka i dressing do wymieszania; wymieszać gotowanego makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
SzpinakSzpinak
BoczekBoczek
CebulaCebula
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Na wierzch sałatki posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
7
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn