Sałatka z gorącym boczkiem i makaronem
Gorący boczek i sałatka z makaronem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 12g białka, oraz 22g tłuszczu. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szpinaku dla niemowląt, ser, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Z Gorącym Kurczakiem, Sałatka Makaronowa Z Boczkiem, oraz Sałatka Makaronowa Boczek Cezar.
Instrukcje
Napełnij 3-quart rondel 2/3 pełne wody; podgrzać do wrzenia.
Dodaj Makaron. Delikatnie gotować, odsłonięte, 12 minut, mieszając od czasu do czasu; odcedzić. Spłukać zimną wodą do ostygnięcia; dobrze spuścić.
Tymczasem, w 10-calowej patelni nonstick, gotować boczek i cebulę, mieszając od czasu do czasu, aż bekon jest chrupiące.
Przenieść boczek i cebulę do dużej miski z rowkiem łyżką, zastrzegając kapie z boczku. Wymieszać przyprawy wymieszać z opakowania, octu, brązowego cukru, oleju i musztardy do kapieli.
W dużej misce, wrzucić mieszankę boczek i cebula, szpinak, gruszka i dressing do wymieszania; wymieszać gotowanego makaronu.
Na wierzch sałatki posypać serem.