Czerwone, białe i niebieskie galaretki
Przepis czerwony, biały i niebieski galaretki mogą być wykonane w około 15 minut. Ta przyprawa ma 346 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z BBC Good Food wymaga podwójnej śmietany, cukru pudru, soku z cytryny i cukru pudru. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Red, White, and Blue White Chocolate Pudding Pops, Czerwony, biały i niebieski (mus z białej czekolady, jagodowy Gelee, kokosowa Dacquiose z ciasteczkiem z orzechów laskowych), oraz Czerwone białe i niebieskie czerwone aksamitne ciasteczka są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na patelni z 100 ml wody wyłożyć truskawki, cukier i sok z cytryny. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zdjąć ogień i użyć łyżki, aby usunąć wszelkie szumowiny, które unosi się na powierzchnię. Mieszankę przecisnąć przez drobne sito do dużego miarki. Napełnij dzbanek wrzącą wodą, aby uzyskać 300 ml soku truskawkowego.
W międzyczasie zalać żelatynę dużą ilością zimnej wody, następnie pozostawić do namoczenia na 5 minut, aż zmięknie. Wyciśnij nadmiar płynu, dodaj liście do gorącego soku, a następnie mieszaj do rozpuszczenia.
Galaretkę wlać do szklanek i odstawić do lodówki na co najmniej 3 godziny. Tuż przed podaniem ubijamy śmietanę z cukrem pudrem do uzyskania miękkich szczytów. Zalać galaretką i posypać borówkami.