Czerwone aksamitne babeczki z puszystym lukrem bezowym

Czerwone aksamitne babeczki z puszystym lukrem bezowym
Czerwone aksamitne babeczki z puszystym lukrem bezowym mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 96 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz żelową pastę do farbowania żywności, kakao w proszku, krem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Czerwone Aksamitne Babeczki Z Kremowym Lukrem Waniliowym, Czerwone aksamitne babeczki z lukrem serowym Mascarpone, oraz Słodkie Lekkie Babeczki Angel Food Z Lukrem Bezowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż puszkę muffin różowymi lub białymi wkładkami do babeczek
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
W średniej misce przesiać mąkę, proszek kakaowy i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
W misce stojącego miksera wyposażonego w przystawkę do łopatek, ubij masło i cukier na dużej prędkości, aż będą lekkie i puszyste, około 5 minut. Od czasu do czasu wyłącz mikser i zeskrobuj boki miski gumową szpatułką. Zmniejszyć prędkość do niskiej, dodać jajka, 1 na raz, i mieszać aż włączone po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodać barwnik spożywczy i wanilię i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
5
Z mikserem na niskim poziomie, na przemian dodawać mieszankę mąki i śmietanę w 3 dodatkach, zaczynając i kończąc na mące, czekając, aż każdy dodatek zostanie dobrze włączony przed dodaniem następnego. W małej misce, połączyć ocet i soda, a po zatrzymaniu gazowania, dodać do ciasta i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Podziel ciasto równomiernie w puszce, wypełniając każdą wkładkę o 3/4 pełne.
7
Piec, aż babeczki są ustawione i wiosna z powrotem po dotknięciu, 20 do 25 minut. Schłodzić na patelni przez 10 minut, a następnie wyjąć do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
W przypadku lukru bezowego: przynieś kilka centymetrów wody do delikatnego gotowania na wolnym ogniu w rondlu wystarczająco dużym, aby pomieścić stojącą miskę miksera nad wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Ubij białka, cukier, śmietanę z kamienia nazębnego i sól razem w misce, aż się połączą. Ustaw miskę nad gotującą się wodą i stale ubijaj, aż cukier całkowicie się rozpuści i mieszanina będzie gładka i gorąca w dotyku, od 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Przenieść do miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki i ubijać ze średnią prędkością, aż beza ostygnie i utrzyma miękki szczyt, 4 do 5 minut. Z prędkością na niskim, dodać ekstrakty wanilii i migdałów; zwiększyć prędkość do średniej i kontynuować ubijanie, aż mieszanina będzie błyszcząca i posiada sztywny szczyt, 1 do 2 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Do dekoracji: za pomocą łyżki lub szpatułki przesuniętej, rozprowadzić około 1/2 szklanki bezy na każdej babeczce i posypać nonpareils. Babeczki najlepiej serwować w dniu, w którym zostały wykonane.
Składniki, których będziesz potrzebować
NonpareilsNonpareils
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
12
Uwaga Cooka: jeśli nie możesz znaleźć żelowego barwnika spożywczego, dodaj krople płynnego barwnika spożywczego, aż do uzyskania pożądanego odcienia czerwieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn