Czerwona fasola i ryż
Czerwona fasola i ryż może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 462 kalorie, 16G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 69 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz masło, fasolę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Portorykański ryż i fasola (Różowa fasola), oraz Fasola Francuska ryż, zdrowa fasola Francuska ryż z siemieniem lnianym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś ryż i wodę do wrzenia w garnku. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z cebulą i zieloną papryką, i gotować do miękkości. Wymieszać z kiełbasą i gotować, aż równomiernie rumiane.
Wymieszać w fasoli i pomidorach, i kontynuować gotowanie aż do ogrzania.
Podawać mieszaninę patelni nad ryżem.