Czerwona, biała i niebieska galaretka

Need a bezglutenowa, bezmleczna i przyjazna dla fodmap przystawka? Czerwona, biała i niebieska sałatka GALARETKOWA może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 110 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka żelatyny o Smaku Truskawkowym galaretki, woda, żelatyna o smaku jagodowym galaretki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Galaretka żelatyna czerwony, biały i niebieski deser, Furr ' s Fruit Punch Jell-O Salad-zrób orzeźwiającą sałatkę Galaretkową, dodając kilka dodatkowych składników, oraz Furr ' S Light Green Jell-O Salad-to zupa z galaretki.
Instrukcje
Wymieszaj 1 szklankę wrzącej wody do każdej z czerwonych i niebieskich żelatynów w oddzielnych miseczkach, co najmniej 2 minuty, aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać 1/2 szklanki zimnej wody do każdej miski.
Umieść miskę czerwonej żelatyny w większej misce z lodem i wodą. Wymieszać około 8 minut lub aż zgęstnieje. Wymieszać z truskawkami.
Wlać do patelni z bochenkiem o wymiarach 9x5 cali rozpylonej sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 7 minut.
W międzyczasie wymieszać pozostałe 3/4 szklanki wrzącej wody do żelatyny cytrynowej w średniej misce co najmniej 2 minuty, aż całkowicie się rozpuści. Wymieszać lody, aż się stopią i będą gładkie. Łyżka nad czerwoną żelatyną na patelni. Przechowywać w lodówce 7 minut.
W międzyczasie umieść miskę z niebieską żelatyną w większej misce z lodem i wodą. Wymieszać około 7 minut lub aż zgęstnieje. Wymieszać z jagodami. Łyżka żelatyny cytrynowej na patelni.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc do firmy. Unmold.
Pokroić w 16 plastrów. Przechowywać resztki żelatyny w lodówce.